İSTANBUL / GAZİOSMANPAŞA - Havuzbaşı Atilla Baykal Ortaokulu

Havuzbaşı Atilla Baykal Ortaokulu

Adres
MERKEZ MAH. HALİTPAŞA CAD. HAVUZBAŞI ATİLLA BAYKAL ORTAOKULU BLOK NO: 2 GAZİOSMANPAŞA / İSTANBUL
Vizyon
Öğrencilerimizi zeka düzeyleri, kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitime karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak; teknolojinin en son teknikleriyle donatılmış, yenilikçi, toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim öğretim yuvası olmaktır.
Misyon
Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerikli, düşünen, sorgulayan, üreten, yeteneklerini geliştirebilen, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen gereksinimlerine yanıt verebilecek beceriler kazandırmak, öğrencilerimizi geleceğe en güzel şekilde hazırlamak olacaktır.
Ulaşım
OKULUMUZ ULAŞIM AÇISINDAN MİNİBÜS,OTOBÜS VE METRO/METROBÜS BAĞLANTILI TRAMVAY HATTINA UYGUN YERDEDİR.
8 adet Öğrenci Servis Aracı bulunmaktadır.
OKULUMUZ İSTANBUL GAZİOSMANPAŞA İLÇESİ MERKEZİNDEDİR
OKULUMUZ İSTANBUL GAZİOSMANPAŞA İLÇESİ MERKEZİNDEDİR
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda Basketbol, Voleybol, Atletizm, Badminton ve Satranç takımları bulunmakta olup, Badmintonda takım olarak İl düzeyinde dereceler; Bireyselde Okçulukta Ulusal düzeyde dereceler elde edilmektedir.
Okulumuz 2.katında ´´Fen Sokağı´´ düzenlemesi yapılmıştır.
Proje Çalışmaları
2016 TÜBİTAK 4006 Etkinliğine okulumuz öğrencileri 20 proje ile katılacaklardır. 2017 TÜBİTAK 4006 Etkinliğine okulumuz öğrencileri 20 proje ile katılacaklardır. 2018 TÜBİTAK 4006 Etkinliğine okulumuz öğrencileri 20 proje ile katılacaklardır. 2019 TÜBİTAK 4006 Etkinliğine okulumuz öğrencileri 20 proje ile katılacaklardır.