İSTANBUL / GAZİOSMANPAŞA - Havuzbaşı Atilla Baykal Ortaokulu

Şbt

5 ŞUBAT 2024 Pazartesi günü yapılan İSTANBUL Yıldız Kız takımımız İSTANBUL ŞAMPİYONU oldu.Öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi öğretmenlerimiz Elif ve Aygül hocalarımızı tebrik ederiz.

Şbt

6 ŞUBAT 2024 Salı günü yapılan İSTANBUL Yıldız Erkek takımımız İSTANBUL ÜÇÜNCÜSÜ oldu.Öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi öğretmenlerimiz Elif ve Aygül hocalarımızı tebrik ederiz.

Ock

Yıldız Erkekler Dart İstanbul şampiyonasında Okulumuz 2022 yılında olduğu gibi 2023 yılında da İstanbul şampiyonu olmuştur.Ogrencilerimizi ve Beden eğitimi öğretmenlerimiz Aygül ve Elif hocalarimizi tebrik ederiz.Okulumuz Bölge şampiyonasında İstanbul'u şampiyon okul olarak temsil edecektir.Başarılar dileriz.

Ock

Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Elif YÜKSEL önderliğinde 7 Avrupa 6 Türk okulu katılımı ile UNESCO 2030 KALKINMA HEDEFLERİ ÜZERİNE E-twining projesi yapılmaktadır.